top of page

Koronasituasjonen

Sikkerhet og tiltak i forbindelse med risiko for spredning av Corona

Tingsaker Familiecamping åpner 1 mai. Situasjonen er ikke normal, men her skal gjester være like trygge som hjemme. I hytter hos oss har du eget kjøkken og bad og kan lett holde sikkerhetsavstand til andre. Her er grundig utvask, i tillegg til at hyttene desinfiseres etter hvert bruk. Bor du i campingvogn eller bobil har du også god kontroll over egen bosituasjon. Vi holder oss oppdatert på og følger selvfølgelig helsemyndighetenes anbefalinger tett. Vår høyeste prioritet er å ivareta sikkerhet og helse for våre gjester og ansatte.


Skulle det oppstå smittetilfeller hos oss vil isoleringstiltak gjøres umiddelbart og skulle det være noen som helst mistanke om smittefare her vil vi straks opplyse om dette og eventuelt stenge inntil fare er over.


Renhold og hygiene er til enhver tid svært høyt prioritert hos oss. Vi er Green Key sertifisert og alltid opptatt av klima og miljø, men vil i en unntaksperiode nå benytte sterkere desinfiserende midler og mer antibakteriell spray enn vi ellers gjør - spesielt når det gjelder desinfisering av utsatte berøringspunkter som f.eks. dørhåndtak, kortterminaler, lysbrytere, toalettknapper og armaturer.

 

Håndsprit settes frem til gjester på alle toalett, baderom, resepsjon osv.

 

Vi oppfordrer forøvrig til nøye håndhygiene og vi håndhilser ikke på hverken gjester eller ansatte.
 

bottom of page